Kuukauden kirppislöytö

Screenshot_20171120-133219

Olen ennenkin leuhottanut nettikirppislöydöistäni ( täällä ja täällä ) ja ny aattelin taas, koska tein pitkästä aikaa löydön, jonka ostin pois kuleksimasta.

Selailin vähänkäytetty.fi:n valikoimaa tarkoin rajatuin raamein (maksimi hinta, merkki, koko ja kunto), sillä miksi käydä läpi koko valikoimaa kaikkine kauhtuneine henkkamaukkarätteineen, kun voi kaivella ne halutut merkit tietyn kokoisina ja kuntoisina vain muutamalla klikkauksella? En varsinaisesti etsinyt mitään, kunhan selailin, niin kuin monena muunakin iltana, sillä koskaan ei tiedä mitä näytöltään löytää.

Tällä kertaa osuinkin aikamoiseen kultasuoneen, sillä bongasin yllä näkyvän Vilan petroolinvihreän/sinisen mekon alle kymmenellä eurolla ja sitä oli käytetty vain kerran. Hetken aikaa pohdittuani ja asiaa pähkittyäni (tarvitsenko uutta mekkoa, missä mie sitä käyttäisin, onkohan tää nyt oikeasti hyvä hankinta, onkohan tää oikean kokoinen, mitähän materiaalia tää on…) päätin klikata mekon ostoskoriin ja muutaman päivän perästä kävin sen pakettiautomaatista noutamassa.

Mekko oli just eikä melkein oikean kokoinen, suurimmaksi osaksi viskoosia (polyesteriäkin on, buu!) ja se on osoittautunut oikein hyväksi hankinnaksi, sillä olen käyttänyt sitä jo useamman kerran töissä sekä kerran vapaalla kun kävin katsomassa leffaa vakipubissani (kyllä, sekin on kotikaupungissani mahdollista!) ja se tuli kyllä oikeasti tarpeeseen arjessa käytettävänä mekkona. Voi olla vaikea uskoa olemattomien asukuvien ja aktiivisen housujenkäytön perusteella, mutta olen pohjimmiltani ikuinen mekkotyttö ja juuri kuvassa komeilevan mekon malliset ja mittaiset ovat suosikkejani. Vielä kun siinä olisi taskut, niin se olisi täydellinen. Kaikkein parasta mekossa taitaa olla kuitenkin sen vihreään taittuva väri, sillä olen hiljalleen koittanut pyrkiä pois kokomustasta pukeutumisesta ja pakko myöntää, että tummaan ja siniseen taittuvat vihreän sävyt ovat juuri niitä, jotka minulle sopivat – ne kun korostavat silmieni vihreyttä juuri oikealla tavalla, eivätkä saa ihoani vielä entistäkin kalpeammaksi.

Olisi ollut mukava näyttää miltä mekko näyttää ihan päällä asti, mutta kun en osaa olla kuvissa mitenkään päin luonnollisesti, eikä minulla ole takataskussa ketään kuvaamassa olemistani salaakaan, niin saatte nyt ja varmaan jatkossakin tyytyä ihan vaan naulakko- ja henkarikuviin. Tuskinpa tuo haitannee, kun ei tämä ny mikään muotiploki olekaan.

Onko kirppisonni ollut teille yhtä suopea viime aikoina?

8 thoughts on “Kuukauden kirppislöytö

 1. Ihan älyttömän hieno mekko! #kade Mä oon itse jotenkin tosi huono löytämään mitään kirppareilta. Joko olen liian kärsimätön tai liian pitkä, mahdollisesti molempia. Mutta voisin tsekata kyllä ton sivuston, vaikuttaa hyvältä!

  Like

  • Feel ya! En myöskään löydä ikinä kirppiksiltä mitään, kun kaikki on joko väärää kokoa tai turhaudun jo alkuunsa niihin sotkuisiin pöytiin ja ryppykasoihin, joihin ei edes halua koskea. Tolla sivulla saa onneksi karsittua heti alkuunsa kaikki väärät koot ja huonokuntoiset tuotteet pois, kannattaa tsekata! 🙂

   Like

 2. Tuo Vähänkäytetty on muuten kätsy myös myymiseen 🙂 Ei tartte vaivautua itse siihen varaan/jono/yv/av/voitkotuoda/millonvoinoutaa/postitus -rumbaan 😀 Ostanu en sieltä tosin ole mitään (mut esim. Facebookin kirpat on ahkerassa käytössä).

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s