Tammikuussa…

…otin taas itseäni niskasta kiinni sosiaalisuuden suhteen ystäviä ja tovereita tapaamalla. Vein ystävän ulos syömään synttäreidensä kunniaksi (en keksinyt muutakaan lahjaa kuin maksettu ruoka ja yhteistä aikaa) ja tupareita juhlistamassa. Sain myös sovittua jo muutaman menon tuleville kuukausille, joten nyt otetaan viime vuoden vahingot takaisin.

…luin neljä kirjaa!
– Irvine Welsh: Trainspotting (leffana parempi!)
– Samuel Bjørk: Minä matkustan yksin (huaaa, tää oli huikee jännäri!)
– Meri Kuusisto: Vuosi tavaratalossa (jokseenkin outo tapaus tämä…)
– Olla Jalonen: Taivaanpallo (tykkäsin ihan hurjasti tästä, mutten osaa sanoa siitä oikein mitään. oli kyllä finlandiansa ansainnut!)

…ostin kevätpäissäni taas tulppaaneja, jotka räjähtivät alle viikossa. Korvasin ne kahdella neilikkakimpulla, jotka vielä kahden viikon jälkeen saivat jäädä ilostuttamaan työmiesten elämää lähtiessäni itse evakkoon remontin tieltä. Eilen kotona kukkienkastelukäynnillä olivat vielä erittäin komiana. Mahtanevatkohan odottaa virkeinä vielä kotiin palatessanikin…

img_20190120_103414_835
…ostin vihdoin julkaisustaan asti mieltäni kutkuttaneen taikurimukin!

…nukuin ensimmäistä kertaa elämässäni samassa sängyssä koiran kanssa ja vielä useamman kerran. Aikamoinen varpaiden(+ selän, vatsan, polvitaipeen)lämmittäjä sellainen otus ja erittäin iloinen boosti allergialle noin talvikaudella. Söin siis myös ensimmäistä kertaa elämässäni allergialääkkeitä tammikuussa.

…tein taas vuotuisen lahjoitukseni WWF:lle ja tänä vuonna lahjoitin norppien sijaan Suomen metsille. Norpat ovat viime vuosina alkaneet päästä hieman jaloilleen, mutta koin metsien alkavan olla täällä kotimaassakin hieman uhan alla enemmän kuin ennen. Siksi siis kotimaiset metsät saivat tänä vuonna suojeluni osakseen.

…nautin siitä, että päivät ovat jo huomattavasti pidentyneet eikä satunnaisten aamuvuorojen jälkeen ole enää pimeää, vaan ehtii vielä nähdä viimeisiä auringonsäteitä ennen sen katoamista horisonttiin. Kevääseen on enää hetki!

Kuis sun tammikuu sujui?

8 thoughts on “Tammikuussa…

  1. Iso peukku metsien tukemiselle! Täällä tammikuu oli ihan liian kiireinen, mutta loppu tälle hullutukselle näkyy jo kahdeksan viikon päässä. Jaksaa jaksaa! Kuukausi meni ihan todella nopeasti ja tuntuu epätodelliselta, että asustan tässä vaaleassa betonikuutiossani enää kaksi kuukautta. Hieman myös pelottaa se, että ajankulu ei tästä kuulema enää hidastu vaan nopeutuu.

    Liked by 1 person

    • Oon kyllä huomannut tuon, että aika vaan oikeesti puskee hirvittävää vauhtia eteenpäin! Jotenkin hullua, että tammikuu on oikeasti jo ohitse, vaikka vastahan se alkoi… Kaksi kuukautta on yksi huiskaus vain. ❤

      Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s