Lokakuussa…

…luin loppuun 3,5 kirjaa!
Emmi Itäranta: Kudottujen kujien kaupunki (aloitin lukemaan tätä jo syyskuussa, mutta silti meni yli puolen välin lokakuusta. tykkäsin tosi paljon Itärannan Teemestarin kirjasta, mutta tää oli jotenkin niin hemmetin puuduttava, että myönnän viimeisillä sivuilla jo vähän hypiskelleeni ja jättäneeni pari vikaa lukua kokonaan lukematta. pidän kauniisti kirjoitetuista kirjoista, mutta liika on liikaa ja tässä oli ihan liikaa nyt yritystä ja kieli poskessa hienostelua minun makuuni.)
Anna-Kaari Hakkarainen: Dioraama (tämä tulikin sitten luettua hieman nopeammin, sillä tähän halusi tarttua aina kun aikaa vain oli. todella kaunis teos ja juuri sopivan kaunista kieltä, jopa mukavan pelkistettyä toisinaan. tarina Juliasta ja Karlista, 17 vuodesta ja todellisuuden rajamaista. saa myös aikaan halun matkustaa Turkuun, mutta onneksi olen joulukuussa menossakin!)
– Ulla Donner: Spleenish & Sontaa (en muista koska olisin lukenut ihan oikeita sarjakuvakirjoja, mutta nämä oli kyllä täyttä timanttia sen puuhan aloittamiseen. miellyttävää piirrosjälkeä, naurattavan itkettävää samaistumisen tunnetta niin monessa asiassa, että jo laskuissa sekosi. suosittelen ottamaan molemmat tutkailuun.)

…pääsin palaamaan etuajassa evakosta kotiin! Täällä sitä on taas köllötelty jo muutama viikko, ei vielä ihan rauhassa ja hiljaisuudessa, mutta kotona kuitenkin. Remontit ovat siirtyneet alempiin kerroksiin, joten mekkala ei ole enää sellaisissa desibeleissä kuin aiemmin, mutta olemassa silti. Melusta huolimatta uusi kylpyhuone on mielestäni upea (instan storeissa sitä vilautinkin jo silloin, kun palasin kotiin) ja niin tilava, kun amme ei enää vie puolta koko tilasta. Ihanaa!

IMG_20191024_204545_220
Gastropub Betony Kouvolassa on vierailun arvoinen paikka! Ihana tunnelma, osaava henkilökunta ja huippuhyvä ruoka. Best! Arki-iltoina tarjolla myös mukavan väljä tunnelma.

…kävin teatterin lisäksi myös kertaalleen yhden kamun kanssa kahvilla lempikahvilassani ja parin kaverin kanssa ulkona syömässä töiden jälkeen. Näiden lisäksi tuli myös juhlistettua pienesti vuosipäivää ravintolareissulla (ja sen jälkeisillä Sohvaperunoilla), joten ulkona ihmisten ilmoilla tuli käytyä syyskuunkin edestä!

…blogi täytti 3 vuotta ja oli tarkoitus arpoa jonkinlaista pientä, mutta tarkoitukseksi jäi. Ehkä saan aikaan jonkinlaisen marras-arvonnan, sillä silloinhan sitä piristystä vielä enemmän tarvitsee. Olin jo myös aloittanut postauksen kirjoittamista aiheesta ja  saanut siihen tekstiä tämän verran: Blogi täyttää kolme vuotta eikä tunnu miltään! Olen selkeästi ollut erittäin optimistisella tuulella silloin, heh.

…aloitin taas pitkän tauon jälkeen kulkemaan töihin pääasiassa pyörällä/kävellen. Myönnän, että olen elokuisen loman jälkeen ollut h i e m a n laiska ja vain autoillut menemään, sitten tuli evakko ja työmatka piteni, mutta nyt olen taas ottanut itseäin niskasta kiinni! Saa hieman enemmän raitista ilmaa ja sopivasti hyötyliikuntaa, joten olo on hieman vireämpi – paitsi sen ekan pyöräilyn jälkeen töihin, kun piti kasata itseään 10 minuuttia taukohuoneessa hikeä kuivatellen. Ai mikä kunto, phiih?

…suurimman osan vapaa-ajasta olen kuitenkin vain hengannut kotona, poltellut kynttilöitä ja järjestellyt paikkoja. Hymyillyt hölmönä sille ajatukselle, että enää pari kuukautta ja tänne laskeutuu hiljaisuus. Olen myös tarttunut taas puikkoihin – neuloin itselleni pannan merinovillasta! Siitä tuli ihan kiva, mutten vielä ihan neuleblogia sen onnistumisen takia perustaisi.

Mitä siun lokakuuhun kuului?

One thought on “Lokakuussa…

  1. Pingback: Blogi 3v (+vähän päälle) – astu harhaan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s