Huhtikuu ’20

Mitä sellaista sanoa huhtikuusta mitä ei olisi jo sanonut?

Koko huhtikuu meni vapaaherrattaren elämää viettäessä lomautettuna ja vaikka maailma ympärillä oli uutisten mukaan tulessa ja vielä alkukuun aamuina avasi Hesarin sovelluksen siinä mielentilassa että joko me ollaan kaikki kuoltu?, niin onhan tämä nyt oikeasti ollut ihan hemmetin mukavaa aikaa. On saanut tehdä asioita omaan tahtiinsa, viettää aikaa yksin kotona ja luonnossa ilman, että siitä pitäisi tuntea jotenkin huonoa omaatuntoa. Vaikka pään päällä vellookin lomautus ja epätieto ihan vittu kaikesta, niin koen silti olleeni koko kuun ajan melkoisen onnekkaassa tilanteessa siihen kaikkeen nähden, miten maailma makaa ja mitä toiset ovat joutuneet ja joutuvat juuri nytkin kokemaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heti huhtikuun alussa saatiin lunta tähänkin pitäjään. Kuljettelin itseäni ja kameraani ahkerasti päivittäin metsissä ja pääsin monen vuoden tauon jälkeen seuraamaan kevättä ihan oikeasti ja kunnolla. Lempilapseni pääskyset antavat vielä itseään odottaa, mutta uskoisin niidenkin jo pian saapuvan.

Kotisohvan ja metsien lisäksi kulutin aikaa myös viikon verran naapurkaupunnissa sekä kävin vappuaaton tiimellyksessä kääntymässä Tampereella(!!), sillä vaikka maailma kuinka pidättäisi hengitystään, niin tein sen verran hyvän löydön Tori.fi:stä, että se oli suuntaansa yli 2,5 tunnin ajomatkan ja useiden maakuntarajojen ylittämisen arvoinen. Siitä lisää varmasti myöhemmin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kotona on tullut tehtyä myös pientä pintaremonttia, mutta siitäkin jo kerroin, koska nyt on jotenkin ihan eri lailla energiaa ja aikaa katsella nurkkiaan sekä tehdä häiritseville asioille jotakin. Kotihommien aktiivisuus ja metsissä keekoilu on myös syynä siihen, etten lopulta lukenut koko kuussa kuin kaksi kirjaa kokonaan; George Orwellin klassikon Eläinten vallankumous sekä toivottavasti suuren suosioon ja kaikkien lukulistalle nousevan Juha Kauppisen Monimuotoisuus-teoksen. Tekisi mieleni kirjoittaa siitäkin oma postauksensa, mutten tiedä osaanko tehdä niin ilman, että hukun omaan paasaukseeni.

Tämä oli nyt hieman erilainen koonti, mutta niinhän se nyt vaan oli erilainen kuukausikin. Toukokuu lienee toivoa täynnä, joten innolla odotan mitä se tuo tullessaan. Kaunista kevättä ja lempeitä tuulia!

One thought on “Huhtikuu ’20

  1. Pingback: Uusi ruokailuryhmä Tori.fi:stä – astu harhaan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s