Viime aikoina

On tullut kirjoitettua kaikkea muuta paitsi blogitekstejä kuten päiväkirjaa, kortteja, lyhyitä kirjeitä, muistiinpanoja ja ostoslistoja.

Myin keväällä työpöytäni tarpeettomana, mutta nyt ruokapöydän ääressä äheltäessäni kaipaan sellaista taas elämääni.

Olen käynyt pää-Hesoissa kahdesti ja hikoillut junissa maskini takana unohtaen aina aluksi hengittää.

Todennut myös, että maskin kanssa on mahdotonta lukea junassa niiden ollessa aina liian isoja päähäni nähden ja niiden noustessa yläluomiin asti katsoessani alas. On tulleet maisemat tutuiksi.

Hajonnut ja taas kasannut itseni vain hajotakseni uudestaan tämän uuden wordpress-editorin kanssa, koska en saa edes tekstejä tasattua reunoihin [saisinko tukiopetusta aiheesta “miksi justify-nappi ei toimi?”] tai oikeastaan mitään muutakaan tehtyä ilman taistelua.

Stressannut kaikkea niin paljon, että olen kirjaimellisesti pudottanut hiuksia kuin karvanlähtöaikainen koira. Olenko jo tarpeeksi iäkäs aloittamaan Priorin extran syömisen ihan vaan varuilta ja saisiko siitä mahdollisesti kelakorvausta?

Samaan aikaan kuitenkin ollut jotenkin ihmeen tyyni ja zen ja aikaan saava.

Mutta myös yli viikon ajan ihan hemmetin kiukkuinen syystä, jota en itsekään oikein tiennyt [onneksi en silloin yrittänyt tehdä uusia blogipostauksia!]

Kaivannut työpöydän lisäksi myös uutta kannettavaa tämän hitaan ja jo hieman käynnistyessään traktorilta kuulostavan koneen tilalle.

Laitttanut sormet ja varpaat ristiin, että tämä postaus tulee lopulta tasattuna ja kuva oikealla paikallaan ulos.

6 thoughts on “Viime aikoina

  1. Joo siis miksi pitää tehdä typeriä päivityksiä! Ensin tämä wordpress ja nyt Instagram. Hulluksihan tässä tulee kun ei mitään osaa enää käyttää. Kun eivät nämä päivityksien myötä ikinä mene parempaan suuntaan!

    Itsehän etsin äsken tovin sitä mistä saa nykyään laitettua linkin! Mutta nyt on toviksi postauksia ajastettuna, joten voin taas unohtaa hetkeksi miten tätä käytetään! 😀

    Liked by 2 people

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s