Milloin viimeksi?

Ihan siitä ilosta, että sormieni alla hurisee (tai siis nimenomaan ei hurise vaan on täysin äänetön!) uusi läppäri jonka glögintäytteistä näppäimistöä ei tarvitse hakata ihan hiki päässä, niin päätin itsekin täytellä tämän jonkin aikaa blogeissa kiertäneen kyselyn.

Käynyt juoksulenkillä
Veeeeeekkaisin, että tossa keväällä otin viimeeksi juoksuaskelia ihan huvin vuoksi. On aika kausittaista tuo minun juoksemiseni ja useimmiten ne sijoittuvat just joko kevääseen tai syksyyn – tänä syksynä intoa pinkomiseen tosin ei ole löytynyt.

Värjännyt hiukset
Heh, viimeksi vuonna 2015 on väriä näytetty tälle kuontalolle, eli täysin omalla maantienharmaalla mennään. Välillä tosin tekisi mieli värjätä taas tummiksi, mutta sitten muistaa ettei kuitenkaan jaksa sitä tyvikasvun määrää. Myös vaaleat raidat esimerkiksi savivärjäyksellä kiinnosteli, että saisi omaa väriä hieman kirkastettua, mutta ei vain ole saanut tarpeeksi inspistä siihen(kään).

Käynyt kasvohoidossa
Herkempiä saattaa se tieto järkyttää etten ole koskaan käynyt minkäänlaisessa kasvohoidossa. Joskus olen harkinnut, mutta sitten taas nautin ehkä enemmän pienimuotoisesta kotispa’sta. Toki ammattilaisen käsissä saisi varmasti isompia ihmeitä aikaan kuin vain kotona hinkkaamalla ja hölväämällä.

Tehnyt itse puristettua mehua
Kattilassa olen kyllä monena vuotena keitellyt mehua niin viinimarjoista kuin raparperistakin, mutta että puristettua. Sitruunoista tulee usein puristettua mehut lisättäväksi milloin mihinkin, mutta viimeisimmästä itse puristetusta appelsiinimehusta lienee jo vuosia ellei jopa vuosikymmen.

Käynyt teatterissa
Koska tämä perkeleen korona on tänä vuonna rapauttanut vähän kaikkea kulttuuritoimintaa, niin edellinen teatterikäynti on viime vuodelta! Kävimme joulukuussa Turun kaupunginteatterissa katsomassa Amélien ja se oli ihana.

Käynyt kuntosalilla
Hahah, varmaan joskus yläaste- tai lukioaikana, kun oli liikuntatunnilla pakko. Inhoan kuntosaleja ja siellä hinkuttamista erittäin syvästi.

Matkustanut junalla
Viime kuussa tuli taas piipahdettua junalla Helsingissä, kun oli läsnäolopakollinen päivä koulua. Nythän loppuvuoden läsnäolopakolliset päivät on peruttu ja muut siirretty kokonaan zoomiin, joten tuskin tulee enää tänä vuonna junaan hypättyä. Saa nähdä, pääseekö vielä alkuvuodestakaan junailemaan.

Luistellut
Jäällä taisin käydä viimeeksi vuonna 2015 ja rullaluistimilla olen ollut viimeksi keväällä 2017. Kovin vähäistä on ollut ottaen huomioon, että lähestulkoon asuin luistimineni jäällä kaikki lapsuuteni talvet sekä harrastin usean vuoden aktiivisesti roller derbyä luistellen sen ajan muutaman kerran viikossa rulliksilla. Tänä talvena on sieluun hiipinyt eräänlainen ikävä jäälle, mutta taitaa ulkojäämahikset jäädä aika ohuiksi.

Ollut yksin yön omassa kodissa
No tuota, kun yksin tätä kotiaan asuttaa, niin aika lailla 99% öistä tulee nukuttua yksin – kuten myös viime yönä.

Yöpynyt hotellissa
Hmm, tätä piti ihan miettiä, koska olen viime vuodet aika lailla viettänyt reissuyöni Forenomin majoituspalveluissa, joita ei kai teknisesti ottaen lueta hotelleiksi? Edellinen hotellikerta lienee siis melkein tasan kaksi vuotta sitten, kun olin Kuopiossa työreissulla ja firman piikkiin paikallisessa Sokos Hotellissa.

Lentänyt
Phuuh, siitä se vasta aikaa onkin! Joskus 2000-jotain (jestas en yhtään muista minä vuonna, mutta veikkaan aikaväliä 2006-2008) käytiin kaverin kanssa pidennetyllä viikonloppureissulla Lontoossa. Enää ei tulisi mieleenkään tehdä noin saatika nukkua neljästä yöstä kahta lentokentällä, mutta nuorena sitä jaksoi eikä ilmastoasiat vielä kamalasti painaneet, huh huh.

Pukeutunut uimapukuun/bikineihin
Olen sillä lailla estynyt ihminen, että en kauheesti käy rannalla muuten kuin lukemassa, joten bikineissä minut lienee viimeeksi nähty joskus 2010-luvun alussa. Tykkään hirveesti siis kahlata ja sitä harrastan paljonkin, mutta uiminen on jotenkin vierasta hommaa ja aurinkoakaan en jaksa ottaa, joten varjopaikat rannoillakin on enemmän mieleeni.

Kätellyt
Ei mikään käsitystä. Tosi harvoin tulee muutenkin käteltyä ja nyt koronan aikana ei enää sitäkään vähää. Ehkö viime vuonna tai jopa sitä edellisenä?

Nukahtanut jonkun viereen
Nyt kyllä pätkii muisti niin lahjakkaasti etten muista oliko se viime vai sitä edellisellä viikolla, jestas.

Käynyt leffassa
Siis viime vuonna, ihan hirveetä! Mut nyt en muista, että onko viimeeksi nähty leffa The shall not grow old (joka on kyllä enemmän dokumentti) vai The Hole in the Ground (joka oli ihan paska). Molemmat kävin katsomassa Kino Iiriksessä, joka on maailman sympaattisin pikku teatteri. Meinasin käydä siellä katsomassa pari viikkoa sitten Toven, mutta aikataulutuksellisista syistä se jäi sittenkin välistä.

Ryhmäliikuntatunnilla
Tänä syksynä kävin riepottelemassa rankaani kertaalleen joogatunnilla, sitä ennen en muista milloin olisin viimeeksi käynyt. En kuntosalien lisäksi myöskään nauti ryhmäliikunnasta.

Käyttänyt kynsilakkaa
Joskus viime vuonna sitä on viimeeksi tullut sudittua, kuten tässä postauksessa mainitsin. Edes varpaankynsiin ei ole lakkakerroksia eksynyt.

Käynyt viihteellä
Mikä lasketaan viihteeksi, haha? Ravintolassa on tullut käytyä syömässä muutamaankin otteeseen tämän vuoden aikana, mutta viimeeksi olen tainnut olla bibiksissä helmikuussa, kun työpaikallani vietettiin koko talon yhteisiä “pikkujouluja”. Jos puhutaan semmosesta päissään-viihteellä, niin kaksi vuotta sitten lokakuussa olin viettämässä tyttöin kanssa viini-iltaa (ja seuraavana päivänä oli treffit, joissa olin tietenkin ihan superfreesinä.) Sen jälkeen en olekaan juonut kuin puolikkaan lasin kuoharia saman vuoden joulukuussa.

Puhaltanut synttärikakun kynttilät
Kirjaimellisesti joskus lapsena, mutta synttäreitäni vietin viimeksi eilen (ei, en vitsaile, vaan täytin oikeasti eilen vuosia).

Syönyt hampurilaisen
Toissa viikolla mussutin Burger Kingin jonkun halloumiburgerin – maku oli hyvä ja vatsakivut varmat, mutta joskus vaan tekee niin paljon mieli roskaista vehnäpullaa ettei voi vastustaa.

Woltannut
En koskaan! Foodorankin kautta tilannut vain kerran toimituksen kotiovelle.

Tämän kyselyn bongasin ainakin Netan, Suttastiinan ja Iitun blogista, käykää tsekkaamassa!

10 thoughts on “Milloin viimeksi?

 1. BIBIKSET! Jeeeee 😀 Ihastuin suunnattomasti tuohon sanaan menneellä BB-kaudella, tullee korvaamaan itse käyttämäni bileet/pippalot sanat tai ainakin päätyy tasa-arvoiseksi vaihtoehdoksi omaan puhekieleen.
  Vaikkakin taisin juuri jostain lukea tuohtuneen milleniaalin avautumisen, miten noloa on kun “aikuiset” käytää sanaa bileet…kyseinen avautuja kaivautuisi varmaan maan alle jos kuulisi minun käyttävän sanaa bibikset…mmm…nautittava ajatus!

  Liked by 1 person

 2. HYVÄÄ SYNTTÄRIÄ! ❤

  Se Kingin halloumpurilainen on hyvä ja mulle turvallisempi valinta kuin lihaa sisältävät. Mutta koska olen naantalilainen, niin Hese menee kaikkien mäkkäreiden jne. ohi, eikä ole niiden majoneesin voittanutta. 🙈

  Liked by 1 person

 3. 🎉 Myöhäiset onnittelut synttäreistä ja uuden koneen saapumisesta! Jaan kanssasi kyllä uuden koneen ilon, sillä onhan tämä ihan ihmeellistä, ettei siitä kuulu minkäänlaista hurinaa tai että kaikki tapahtuu välittömästi eikä vasta hetken kuluttua!

  Liked by 1 person

  • Kiitos! ❤ Ja tämä on tosiaan maagista aikaa, kun kaikki tapahtuu koneen kanssa heti eikä viiveellä! Myös se, että kannettavaa voi taas käyttää kuin kannettavaa, kun vanha ei tosiaan pysynyt päällä kuin pari minuuttia, jos ei ollut piuhassa kiinni… 😀

   Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s