Tylsyyden ylistys

Hyvin harvoin tilastoissani näkyy millä hakusanalla tai – sanoilla tänne päädytään, mutta monesti ne on helppo päätellä siitä, että mitä postauksia päivän aikana on luettu. Mietin myös aina Eläinten vallankumouksesta kertovan postauksen ollessa luetuimpien (googlatuimpien) joukossa, että lienee jossakin äidinkielen tunnilla menossa esitelmän tekoa kyseisestä kirjasta.

Jokin aika sitten hakusanoihin oli tallentunut tällainen helmi:

20210103_133245

Ensinnäkin: toivottavasti hakija löysi edes jotain sisältöä elämäänsä, vaikka tänne ja tähän postaukseen hakusanoilla päätyikin. Toivottavasti sinulla menee hyvin ja jokin jo kiinnostaakin.

Toiseksi: miten samaan aikaan naurattavaa ja surullista, että noilla hakusanoilla päätyy minun blogiini.

Sillä sitähän tämä blogi hyvin usein on: elämättömyyden ja tylsyyden ylistys, jossa ei vaan tapahdu yhtään mitään jännittävää. Taattua häpeilemättömyyttä siitä, että elämä on arkista ja aina silloin tällöin hyvää. Isot ja jännittävät tapahtumat sekä draamat tapahtuvat jossain muualla, jonkun muun kommenttiosioissa. Täällä voi vain siemaista hieman lisää teetä ja ottaa paremman asennon sohvalla, sillä tänäänkään täällä ei ole tiedossa mitään mielenkiintoista tai mullistavaa.

Ihanan tylsää sunnuntaita kaikille!

4 thoughts on “Tylsyyden ylistys

  1. Enää seitsemän aamua ja “saan” kahvia. Tee on hyvää, mutta enemmän kaipaan kahvia kuin punaviiniä (en olisi ikinä uskonut tätä sanovani!) tämän “tipattoman ja kofeiinittoman tammikuun” aikana.
    Sohvailua susirajallakin ohjelmassa, lumitöitä ehkä joutuu tekemään ellei juniori sitten innostu asiasta.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s