Miksi…

…makeimmat unet saa aamulla vasta 7 jälkeen? Vaikka olisi pyörinyt hereillä aamuviidestä asti, niin uni tupsahtaa silmäluomiin vasta silloin, kun kello soisi (ja vaikkei soisikaan). Mikä kumma taika tuossa kellonajassa on, että zetaa vedellään huoletta seiskasta kasiin ja sen jälkeen ollaan pihalla aivan kaikesta, vaikka aamuyöstä olisi ollut kumman virkeä.

…ihmiset on niin välinpitämättömiä? Tätä mietin, kun näin erään auton peruuttavan parkkipaikalla suoraan toisen auton takapuskuriin niin, että rytisi, mutta ajoi sitten vain äkkiä pois paikalta. Huoh. Olin sitten varmasti se pahimman luokan kyylä ja asioihin sekaantuja ajajan mielestä, kun sain ilmoitettua kolhitun auton kuskille kolhijan rekisterinumeron mahdollisten vaurioiden varalta – hän kyllä sitten taas kiitteli kovin. Min vanhan ja edesmenneen auton puskuria kolhittiin aikoinaan _kahdesti_ puolen vuoden sisällä parkkipaikalla ja olin itsekin silloin erittäin kiitollinen kolhijoiden tiedoista, koska eihän ne korjaamiset ja maalaukset todellakaan halpoja ole. Ihan vaan vinkkinä: aina joku kuitenkin näkee, joten kanna vastuu.

…eri putki- ja saneerausfirmojen tyypit käy usein kommentoimassa min putkiremontti-postauksia nimillä “Tuula” tai “Niina” kertoen, miten heilläkin on remppaa tulossa, miten se huolettaa, mutta varmasti menee sujuvasti hyvällä firmalla ja sitten linkkinä jonkin putkifirman nettisivut. Tuplahuoh, mikä markkinointikikka. Ihan tiedoksi vaan tuulat ja niinat, ne menee spämminä sivuun kaikki joko automaattisesti tai ihan min omin pikku kätösin.

…koulutehtävien aloittaminen on niin vaikeaa ja ankeaa ja ööääh, mutta sitten ne kuitenkin saa tehtyä yllättävän nopeasti ja ovat mielenkiintoisia, kun vain saa aloitettua? Miten se aloittaminen onkin aina niin vaikeaa ja prokrastinaatio niin helppoa. Sain tänään palautettua kaksi tehtävää, joiden dedis on sunnuntaina, ja fiilis on voittoisa, vaikkei niihin lopulta saanut kulutettua aikaa yhteensä kuin muutamia tunteja (joista suurin aika kului internetin syövereissä etsimässä tietoa ja materiaalia, kirjoittaminen kun sujuu yllättäen aika luonnostaan).

…inspiraation löytäminen blogin ylläpitämiseen on nykyään niin hemmetin pohjamudissa?

8 thoughts on “Miksi…

 1. Yhdyn moneen! Tänä aamuna vetelin makeimmat unet klo 6–7.30, aloittaminen on ihan älyttömän vaikeaa ja korona-aikana on niin vähän kivoja ja inspiroivia asioita, että jotenkin on vaikea mistään kirjoittaakaan.

  Että ei kai tässä muuta kuin “kyllä se tästä joskus varmaan!”

  Liked by 1 person

 2. Siis kolhija karkasi paikalta, mitä hittoa! Ihmiset on uskomattomia. Eräs vanha rouva meinasi just peruuttaa mua päin yhdellä parkkipaikalla. Eikä ollut eka kerta. Joskushan mua päin ajoi toinen auto parkkiksella. Mutta hän hoisi tilanteen hyvin.
  Välillä tuntuu, että porukka toimii laput silmillä parkkipaikoilla.

  Ja koulutehtävät… mulla ois tentti tulossa, mutta lukuinto sen materiaaleihin aivan kadoksissa.

  Liked by 1 person

  • Joo, välillä tuntuu ettei yhtään katsota minne ja millä nopeudella ajetaan ja vähät välitetään, jos siinä sivussa vähän jonkun toisen omaisuutta kolhitaan. Usko ihmisyyteen on usein koetuksella.

   Lukuintoa tenttiin! ❤

   Liked by 1 person

 3. Mulla kävi joku kesä sitten niin, että liikennevaloristeyksessä rinnakkaiskastalle ajoi auto, joka vetäisi minun autostani peilin irti. Jopa kävelijät pysähtyivät katsomaan kun rysähdys kaikui ilmassa, mutta tämä kuski vain tuijotti eteenpäin huomioimatta minun huitomistani viereiseltä kaistalta. Kuski kääntyi kaistallaan ja jatkoi matkaa, minä käännyin perään (ehkä pari liikennesääntöä tuli rikottua itsellänikin siinä sivussa) ja jahtasin autoa kunnes se kääntyi parkkiin.
  Kuskin kommentti oli ETTEI HÄN HUOMANNUT mitään. Krääh!
  Jos huomiokyky on tuota luokkaa, pitäis siirtyä bussikortin käyttäjäksi 🙂

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s