Elokuussa…

…vietin kesälomaani kokonaiset neljä viikkoa eli koko elokuun ajan!

…luin 4 kirjaa loppuun:
Naomi Alderman: Voima (tästä olin kuullut paljon hyvää ja nähnyt paljon hypeä somessa, mutta en pitäny. tällä oli kaikki potentiaali olla todella hyvä teos, mutta jokin siinä vain tökki. aihe oli kiinnostava ja juoni liikkui, mutta plöääääh. luin tätä ikuisuuden.)
Philip K. Dick: Do androids dream of electric sheep? (ensimmäinen englanniksi luettu kirja vuosikausiin ja tykkäsin ihan hirveesti! tämän pohjalta tehty elokuva blade runner lienee tuttu kaikille, mutta kerrottakoon kirjan olevan aivan eri tunnelmainen elokuvan kanssa – paljon rauhallisempi, vähempiväkivaltainen ja erittäin pohdiskeleva. se sai myös ajattelemaan paljon planeettamme nykytilaa ja voiko se mahdollisesti päätyi vielä siihen tilaan, mitä se on kirjassa. suosittelen lukemaan, löytyy varmasti myös hyvällä suomennokselle, jos ei englanniksi halua lukea.)
Johh Williams: Stoner (ai ettien että tämä oli hyvä, jopa niin hyvä, että harkitsen itselleni sen ostamista. niin hyviä pointteja elämästä, kirjoittamisesta, rakkaudesta, ihan kaikesta! suosittelen todellakin tarttumaan tähän tarinaan yhden miehen aivan tavallisesta elämästä.)
Anna-Kaari Hakkarainen: Kristallipalatsi (dorian grayn muotokuva tuotuna nykypäivään! todella tarkkanäköisiä ja suoraan sanottuja huomioita bloggaajista, varsinkin nimekkäistä sellaisista, että tekstistä tunnisti niin monta eri bloggaajaa tai lähinnä bloggaamistapaa, että nauru meinasi pyrkiä esiin väkisin. tämä ei siis kuitenkaan ole mikään pilkkakirveeksi tarkoitettu teos eikä nosta ketään esiin nimeltä, vaan todella taidokkaasti kirjoitettu ja kaunis kirja, suosittelen vähänkin blogimaailmassa pyöriville!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sastamalan kaupungin kukkapelto antoi parastaa elokuun loppupuolella, joten sitä oli pakko pysähtyä kuvaamaan!

…kävin hammaslääkärissä porauttamassa pari reikää, kahdesti mökillä, Oulussa (josta roikkuu postaus luonnoksissa odottamassa, että joku saisi sen kirjoitettua), Hämeenlinnassa, viidessä museossa, oleilin naapurkaupunnissa viikon putkeen, kävin Valkmusassa ja sain yhden makuuhuoneen seinän rempattua (tapetit pois ja uusi maali pintaan). Kotona en tainnut viettää kuin muutaman yön, kiitos #putkiremontinvuosi, kun kylppäriremppa on tällä hetkellä menossa oman asuntoni yläpuolella ja melu sen mukainen. Ei enää kauaa, niin olen taas evakossa sen siirtyessä omaan kerrokseeni.

…sain vihdoin hankittua kahdelle olohuoneessa teipeillä roikkuneelle julisteelle kehykset, ei mennyt kuin pari vuotta! Kimmokkeen tähän sisustuksen urotyöhön sain siitä, kun löysin Oulun Maja shopista kaksi julistetta, joita olen Weecosista usein ihastellut, mutten ole uskaltanut ostaa, koska posti ruttaisi ne kuitenkin. Ostin sitten kerralla kaikille neljälle raamit. Sain myös tästä kehystyspuuskasta vihdoinkin idean siitä, minkälaiselta haluan kotini näyttävän – ainakin hempeän vaaleansininen seinä siintää tällä hetkellä mielessäni olohuoneeseen ja harmaan eri sävyjä makkariin, täytyyhän värien sopia yhteen viherkasvieni kanssa haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain objektiivin lainaan ja innostuin taas kuvaamaan – lähinnä kasveja ja kukkia ofkoors!

…olin maailman epäsosiaalisin ihminen, sillä en viettänyt niin paljoa aikaa Kouvolassa, että olisin ehtinyt nähdä kavereita. Jokunen siitä saattoi vetää herneen nenäänsä, mutta en oikeasti jaksanut istua kotona kuuntelemassa remonttia koko päivää odottaen, että toiset pääsisivät töistä tai kulkea kaupungilla koko päivää ja näin ollen ollut jo siinä vaiheessa mieleltäni väsynyt, kun tapaaminen olisi koittanut. Jos tuota ei ymmärrä, niin sitten olkoot palot nenässä. Tällä kertaa valitsin oman hyvinvointini toisten miellyttämisen sijaan ja tiedättekö, ajattelin tehdä niin vastakin.

Kohti syyskuuta ja sen yli!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s